сряда, 8 декември 2010 г.

Професионален гримьор

Намирането на перфектния нюанс на червилото може да ви помогне в намирането на перфектния мъж....:)

Определено! Устните са важна характеристика на лицето. Какви други лицеви характеристики може да изискват по-голямо внимание от меките, чувствени устни?
Устните са онези чувствени извивки, които след всяка целувка остават в неговата памет.

Мъжът на мечтите ви може да бъде впечатлен именно от вашите устни, от тяхната свежест и жизненост.

Намирането на добра сянка на червило е толкова важно, колкото и вашите прически . Червило ви е основна част от грим и личното ви излъчване, което прави модерен вашия външния вид . Всеки забелязва перфектно облечена жена с перфектно сенчести устните и сякаш й завижда.

Как да откриете перфектния нюанс на червило? Понякога това отнема малко опит и грешки в намирането на нюанси, които допълват вашата кожа. Един добър начин да посетите магазини на високо равнище. Няма да бъде излишно и ако направите няколко козметични консултации за да разберете кое е вашето червило. Резултатът е в откриването на няколко различни нюанси, които можете да носите със самочувствие.

Дали това е червено, розово, кафяво, или някъде по средата, лекотата, с която ще си сложите червило отразява увереността, която имате в сянка която сте избрали. Това от своя страна се отразява вашата самоличност. Това е, което ви помага и да ви забележат.

Не само, че червилата правят нашия цвят устни предизвикателни, но и те са съвършени и могат да им осигурят защита от природните стихии. Почти всеки професионален гримьор би ви казал, че червилата освен за красота служат и да запазим устните меки, влажни, еластични и забележими .

Няма коментари:

Публикуване на коментар